Olen aivan varma, että siellä on tunnustettu henkinen tila, jossa uhri uskoo, että hän on todella fiktiivinen hahmo, joka asuu sisällä uutta sekä sovelletaan oikkuihin tekijän. En voi löytää sen nimen, mutta etsiessään – ei tutkimukseen vaivaa on koskaan todella turhaan – tein nosta (todella häiritsevää) cotardin oireyhtymä. (Ja uskoa noin käänteinen, ihmiset jotka uskovat käymässä aitoa kuitenkin osoittautua fiktiivisiä, muistutti minua yksi valitsemani SF tarinoita “Sinä olet Toinen”.)

Mutta joka tapauksessa. Viime tiistaina iltapäivällä tulin ymmärtämään, että en ole (itse asiassa) todellinen henkilö, mutta hahmo William Gibson romaani.

Tulin tähän toteutukseen lukiessasi Zero historia. Istuin lentokoneessa, en polku “Big Data” -seminaariin (!), Jolla on yhtäkkiä päivitetty ensimmäinen luokka (!!), lukea kirjaa minun iPad (Apple fetishization – erittäin Gibson). Olin ladannut sen suulla viime hetkellä, kun huomasin käytettävissä ollut wifi lennolla. Käytin uuden hame. Se oli sininen digitaalinen naamiointi sekä tein sen itse. (Gibson riittää teille vielä?)

Se oli uusi hame, joka kallistuu minut pois minun epätodellinen tila. kuviolla sekä sekoitus asevoimien sekä katumuotia on – en tiedä, ei todella teema, mutta ehkä teema – Zero historia sekä siellä olin, syvästi upotettu kirjan, kun Olen siirtynyt minun paikkani, vilkaisi sitä, samoin kuin tajusin, että en ollut todellinen henkilö, mutta vain Gibsonesque luonnetta.

Siis – oikeasti. katsokaa todisteita. Gibsonin hahmot ovat jälkikäteen tavalla: ne olisi määritetty olemalla jälkeinen tavalla. joskus tontit ohjaavat prosessi löytää mitä merkitsee olla jälkeiseen tavalla kuin post-merkit (mutta ei koskaan post-style). He järjettömän nirso (no, mielettömän nirso verrattuna ihmisiin, jotka eivät ole Gibson merkkiä), mitä he käyttävät. He ovat itse asettamiaan univormut; he eivät pidä logoja. (Voin tehdä oman vaatteita, osittain koska Inhoan logoja.) He kulutetaan erityisiä ikonin tuotemerkkejä. He partiolainen pitkän lopetettujen tuotteiden eBayssa.

Gibsonin merkit ovat naurettava työpaikkoja. (I samoin on naurettava työpaikka.)

Gibsonin hahmot, ellei digitaalinen kansasta, ovat yleensä digitaalisia maahanmuuttajia, elävät eräänlainen hämärän olemassaolon välillä internetissä sekä pois. (Miten me vuorovaikutuksessa juuri nyt?) Oletko varma Olen todella? video minusta voisi väärentää, nämä blogikirjoituksia tuottaa noin väsynyt AI, kaikenlaisia ​​jäljet ​​lisätään stokasti- syvällä niissä rainan kerrosta, jotka ovat nopeasti muuttumassa digitaalisen turve …

Sinun uskovat, että olisin häiriintyä tämä kuitenkin olen todella hienosti sitä (kuten Gibson hahmo olisi, kun alustava freakout). Siis, se voisi olla huonompi: Saatan olla hahmo Dan Brownin romaani, oikealle, tai joissakin kirjasta “Shopaholic” otsikossa? sekä Gibsonin kirjat eivät pääsääntöisesti ole iloinen tai onnellinen-ish loppuja, kun kaikki.

(Outo, minun sartorial obsessions alkoi 1983-4, oikeaan aikoihin Neuromancer julkaistiin. Silloin huomasin ommella sekä samoin kun minä päätyi fixated sentin mokkasiinit, aluksi perinteistä Bass Weejuns.)

En ole suorittanut Zero historiaa vielä, mutta olen hyvin lähellä loppua, sekä siellä ei ole todella aika minun tehdä kuultavana loppuratkaisu. ehkä seuraava kirja … Olen todella katseensa täyttävän Bigend. Toivottavasti hän on edelleen käytössä, että sininen puku.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Avaa Duro Rouncup (ei-bonus whining!) 26. syyskuuta 2006
Ei, Luke. Olen teidän Duro … 25 helmikuu 2007
Collared! 29 syyskuu 2008

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *