kengät: Valentino (suuressa myynnissä!) | Takki: Barneys | Housut: teoria (vanha, samanlainen täällä) | Paita: Barneys | Laukku: Saint Laurent (samanlainen täällä) | Huuli: nars (peukaloni alla)

Minulla on viisi sanaa sinulle, ystäväni: Barneys New York Designer Sale.

Hyvät naiset, jotka tuntevat olevansa ilmaisia ​​tämän viestin “vahingossa sähköpostitse” lähettämiselle toiselle.

(Rikas, selkeäksi, se oli vitsi. Kun lähetin sinulle sähköpostia tänä aamuna, se oli todellinen onnettomuus. Olen myös koko 2 Marc Jacobs Polka Dot -hameessa alla.)

Barneys New York Designer -myynti on yksi vuoden poikkeuksellisimmista myynnistä, joten valmistaudu ponnahdusikkunaan. Pyöristän kaikki myynti-suosikkejani selaushuollessasi alla, mutta vietetään ensin minuutti ihailla näitä metallisia Valentino-nilkkahihnapumppuja, jotka ovat nyt rento 52%: n alennus ihanteellisesta. Mitä?

Ei ole mikään salaisuus, että minulla on heikkous klassisiin kenkiin, mutta nämä hopeavalentino -pumput löysivät minua erityisen erityisen monipuolisen ne. Tietenkin, he tyydyttävät pakkomielleni kaikesta metallista tällä hetkellä, mutta rakastan erityisesti nahan tummaa, tinaa sävyä, joka yhdistettynä klassiseen siluettiin tekee niistä yhtä asianmukaisia ​​ammattimaiselle ympäristölle kuin lomajuhlia varten . Upea metallinen nahka tekee niistä myös täysin puettavia ympäri vuoden. Yhdistä ne juhlallisilla loma -aseilla, vie ne toimistoon ja jatka kiertoa kevään ja kesän läpi. Ja mainitsinko, että he ovat 52% alennuksia? Koska he ovat 52% alennuksia. Ne ovat ajattomia Valentino -pumppuja, ja ne ovat 52% alennuksia. Sitä pidän mielestänne brainer-ostosta-ja se on vain yksi naurettavan erinomaisista asioista, joita voit napsauttaa myynnissä ihanteellisena.

Kun joulua hiipivät meitä nopeasti, Barneys New York Designer -myynti on paras tilaisuus poimia luxe -lahja elämässäsi oleville erityisille henkilöille. Tietysti Barneys New York ei vain rajoita sinua yleisiin vaatteisiin ja kenkiin (vaikka ne ovatkin suosikkini), vaan saavat myös kuorman kodin tavaroita, asusteita ja vetoomuslahjoja! Koot ja varastot ovat kuitenkin hulluja nopeasti, joten älä odota liian kauan tarkistaaksesi ostoslistasi.

Barneys Designer Sale // Tässä on mitä ostan

Jos aiot tehdä mitään lomien järjestämistä, nämä kultarajaiset reunuslautaukset lisäävät ripauksen glamia pöytäasetukseen. En voi odottaa nähdä näitä pöydälläni!

Tarvitsetko päivityksen viikonloppuvaatteeseesi? Nämä korkea vyötäröt leimahtuneet farkut ovat juuri sitä mitä tarvitset. Pukeudu ne röyhelöllä perjantai -iltana tai pukeudu ne sunnuntain brunssille. Ne näyttävät loistavalta Errythangin kanssa.

Kasaan tämän krokin tunteen omaavan laukun, joka on parasta toimistolle ja sen ulkopuolelle! Don’t forget to pick up an extra one for your mom, sister, or best friend.

You know I’m all about terrific statement earrings to frame the face, especially with so lots of upcoming parties to attend!  These confetti earrings are best because you get two in one. You can wear hoops alone or add the detachable horn charm.  OBSESSED.

If you still haven’t picked out your Christmas outfit yet, how about this stunning red pleated skirt? Christmas-y yet ladylike.  I’m sold.

I can’t get enough of this ballet top which would be best with an a-line midi skirt or a wide-leg trouser. UPEA.

THE best OF THE BARNEYS new YORK designer SALE

Sponsored by Barneys new York and ShopStyle.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *