Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Niin olet (vihdoin) laittaa pois Havaianasin ja neon kiila sandaalit, mutta ajatus astumassa viime vuoden saappaat (taas) ei varsinaisesti tee aaltoja innostusta aluksella. ja on sanomattakin selvää, ostaa uuden parin Chloe nastoitettu nahkaa saapikkaat (tai jopa knock-off at Zara) ei ole vaihtoehto. Tunnemme tilanne! Minkä vuoksi olemme pyöristettynä joitakin wow-arvoinen asuja muokata niitä vanhoja saappaita nykyiseen kauden kierto.

Tämä viesti voi koostua kumppanuuslinkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Tuo vanha Boots takaisin muodin Kierto

Midi Hame, $ 49,99 mistä Victoria Secret

Okei, meidän täytyy vain sanoa se. Meillä on pakkomielle korkeakorkoinen tossut! Heistä on tullut meidän go-kenkä jokapäiväiseen toimiston puku. Vaihtaa videosi pumput dressy nilkkuri kolahtaa rohkea näkökohta lyijykynä hame ja kopan kaulan.

Tinley tie villapaita mekko, $ 89 alkaen Piperlime

Ja kun vielä voi, pari ne saapikkaat paljain jalat ja villapaita mekko. kun pudota chill potkuja, läpinäkymätön sukkahousut ovat optimaaliset kerrospukeutuminen vaihtoehto.

Valentina Boot, $ +89,95 Sole Society

Ymmärrämme tämä ei ole niin paljon pelin vaihtaja ei-murskata, mutta pitkä saappaat kuluneet pillifarkut on yhtenäinen pakollinen. Se on vaivaton vastaus näihin aamuyön hetkinä, jolloin kahvi ei ole tunkeutunut aivoihin. paras kouluun aikavälillä.

Polvipituinen huivi Tulosta hame, $ 19,80 Forever 21

Älä rajoita koskettaa rock ’n’ roll kapinoida rakastavia nahka! Tuo tyylikäs ja nastoitettu saapikkaat kanssa koristeellisesti-koristeltu kynä helma. Kello Date Night hellepäivä menestyksellä.

Kansiholkki johto Knit Tunic, nyt $ +14,99 mistä tyyli & Co.

Lauantaiajelulle-aamun kauppa session, yksinkertaisuus tunika leggingsit saa injektion hienostuneisuutta kun viimeistelty tyylikäs ratsastussaappaan. Jos tunika sattuu olemaan siinä varjossa häränveri, niin olet jo askeleen edellä.

Midi Hame, $ 52,77 alkaen ASOS

Vaikka hieman kaino lausunnossaan, MIDI hame on kaikkea muuta kuin tylsää kun pariksi meidän suosikki korkeakorkoinen bootie. Tai kytkin on polvipituinen tyyliin kiillottaa ilme täydellisyyttä.

Olemme rakastava 60- tyylit etenee S / S 13 catwalkeilla! valmis toimimaan tätä suuntausta nyt? pariksi polvi-korkeat saappaat kanssa pitkähihainen shift mekko modernisti muodikas fiilis.

Lisäävät kiilto on slouchy boot iholle myötäilevä kiiltävä säärystimet ja paljetti villapaita. Sunnuntaina iltapäivällä koskaan näyttänyt niin kirkas!

Hue Slouchy säärystimet, $ 16 Nordström

Kun hämmästyttävä tuulta todella setit, vie sitä lovi (kirjaimellisesti) kanssa pari säärystimet. He viiva pehmeä ja kodikas, joka tulee varustautua tahansa pari saappaita.

Paisley Tulosta pusero mekko, $ +79,50 Loft

Boot, joka menee kaiken-neutraali nilkka-style-vaihtoehdot ovat kohtauksia! Mene boho painettuun tuppi.

Dittos Dawn Skinny Jean-Croc Print, $ 99 Urban Outfitters

Tai pitää rento värillinen farkut. Neutraali sävy nilkkuri ankkuroi kaikenlaisia ​​tulosteita ja kuvioita kiinteässä tyyliin.

Kolme pistettä Painettu Leggingsit, $ 88 tuottamaa Neiman Marcus

Ja mitä puet, ei ole mitään vikaa osoittaa hieman ihon! varsinkin kun se on kurkistaa ulos välillä saapikkaat ja miellyttävän painetut leggingsit.

Miten aiotte muotoilla vanhan saappaat virkeänä?

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *