Juuri niin olemme selkeitä: Rakastan tätä mekkoa. Toistaiseksi olen tehnyt sen kahdesti, ja jos olen koskaan ompeluhuoneessani, kun aurinko on ylös, otan kuvan tai kaksi, jotka olen valmis. (Minulla on myös kaksi leikattua ja puoliksi ommeltua.)

Siksi tämä mekko on lähellä – täydellinen:

1. Kaulus on suloinen. Oikea?

2. Taskut!

3. Se on erittäin yksinkertaista koota.

4. Ja parasta kaikkea tämä mekko on loistava uutuus Quilting Cottons. Vakavasti, nämä goofball-mallit, joita ostan koko ajan, joka vain ei ole oikeassa Fuller-Skirted Mekot toimivat loistavat tässä kuviossa. Pystysuorat hame saumat riittää antamaan kankaan painon ja kuviot, joita valitsen, eivät tarvitse kaikkia niin paljon vastaavia. Olen myös liberty Lemoniassa:

Ainoa haittapuoli on, että pääntie on leeeele leveä säännöllisille jewel-neck-kardioille. Se menee paremmin V-kaulan neuletannin kanssa.

Asiat, joita olin hieman erilainen kuin:

Siellä on edessään, mutta käytin vain bias nauhaa kaulukseen. (Facings: Bulky.) Lyhenin hameen neljä tuumaa ja syventänyt taskut kaksi tuumaa, mutta mielestäni se on liian syvä. Olen kiusaus kuljettaa asioita, kuten pallo-peenin vasarat ja pienet sähkömoottorit ja tällaiset, jos taskut ovat liian syviä. Käytän Silk Organzaa kaulusliitäntään. (Olen myös käyttänyt Silk Organzan nauhoja, jotka vahvistavat vetoketjusaukkoja kevyessä kankaalla, ei varma, onko se todella työskentelee, mutta hei, yritän sitä.)

Napsauta kuvaa tarkistaaksesi patternwiki – on pari ihmistä, joilla on kopioita myyntiin, näyttää siltä. Koska rakastat tätä mekkoa.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Työskentely: Harmaa RUFFLE DRESSJUNE 2, 2008
LinkTastic Friday: Hyödyllisyys Editionmay 30, 2008With 41 kommenttia
Shirtwaist # 1 Efebruy 26, 2008

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *