Herttuatar sekoittaa Britannian sekä Pakistanin tuotemerkkejä keskipäivän tapaamisia Päivä kaksi kuninkaallisen kiertueen Pakistanissa. Sen jälkeen tämänaamuinen engagements alueellisella laitoksen sekä kansallispuisto, Duke sekä herttuatar muuttunut enemmän muodollista pukea tyydyttävä kanssa Pakistanin presidentti, tohtori Arif Alvi sekä hänen vaimonsa, ensimmäinen nainen rouva Samina Alvi.

Telegraphin kattavuudesta:

Tyytyväinen pari heidän ensimmäinen kierros maan presidentti Alvi, 70, muistutti kulkeva Victoria tiellä Karachissa vilauksen kuningattaren aikana hänen 1961 valtiovierailu.

”Oli ihmeellistä nähdä hänet”, hän kertoi William …

Alla, HM sekä Edinburghin herttua tuona 1961 vierailun.

Toinen näkymä nykypäivän yleisölle.

Tyydyttää pysyi Aiwan-e-Sadr Presidentinlinnassa Islamabadissa.

Tämän jälkeen sitoutuminen, pari sitten suuntasimme virka sekä toimistoja Prime papin Imran Khan.

Enemmän The Telegraph kuuluvuudesta:

… herttua Cambridge yhdistyi asunnon vanhan ystävän Imran Khan, koska ne muisteli yli tyydyttää, jossa hän kertoi Walesin prinsessa Diana, hän halusi olla Pakistanin pääministeri.

Prime pappi muistaen ystävyyttä Diana kun toimittajat saivat kamariinsa muutaman sekunnin nähdä kuninkaallisen parin tyydyttää häntä tänään virka-asunnon Islamabadissa.

Alla näet Prime pappi 1997 puolisonsa Jemima Khan, nee Goldsmith, sekä Walesin prinsessa Diana. Ms Khan sekä myöhään prinsessa olivat läheisiä ystäviä, sekä Diana jäi pari useaan otteeseen käydessään maa. Pari eronnut vuonna 2004.

CNN on yksinoikeudella haastattelun pääministerin.

”[] Uusin kerran tapasin hänet, hän oli poika, yhdessä prinssi Harry, samoin kuin he tulivat heidän äiti ex-anoppi taloon,” Khan kertoi CNN yksinoikeudella haastattelun tiistaina.

Diana oli usein nuoren poikansa leikkiä puutarhassa Goldsmith kotitalouksien talo vehreässä Richmond Park, Lounais-Lontoossa. Jemima äiti, Annabel Goldsmith, oli jotain äiti-luku Diana.

Kun kysyttiin miten William vastasi, Prime pappi sanoi: ”Uskon, että oli tärkeää, että hän ymmärtää, kuinka paljon hän oli rakastanut tässä maassa.”

Erään julkistus pääministerin Facebook-sivulla, ”on tyytyväinen kuningaspari, pääministeri pappi Imran Khan muistutti rakkauden sekä kiintymystä kansan keskuudessa Pakistanin prinsessa Diana, koska hänen myötätuntoa sekä sitoutunut tukemaan hyväntekeväisyyteen .”

Sekä kaupungin maa on enemmän tämän päivän kokouksessa.

… tänään, näyttää Khanin keskustelun William sekä Kate (ainakin mitä oli tiettävästi julkisesti) oli enemmän keskittynyt politiikkaa.

”Kun menin äitini nähdä maaottelu serkkuni oli pelissä, samoin kuin hän teki vuosisadan [yli 100 kulkee], kerroin äidilleni halusin olla testi kriketinpelaaja” Khan sanoi, mikä hänen polku urheilija poliitikko. ”En ole koskaan ymmärtänyt, miten vaikeaa oli lopulta päätyi yksi. Vastaavasti kun sanoin, että halusin onnistua [pääministeriksi] En tunnistanut se veisi minut 22 vuotta.”

Paljastaa toteaa, että William vastasi: ”Toki. Se ei ole niin helppoa,”ja Kate sanoi:’Sinä pääse siitä.’

Kokouksen jälkeen oli lounaalle pääministerin asuinpaikka.

Nyt meidän katsomaan mitä Kate käytti varten virallisissa kokouksissa.

Herttuatar oli elinvoimainen ympäristöystävällisiä pala Catherine Walker yli kerma housut Pakistanin suunnittelija Maheen Khan.

Teos on samanlainen tyyli Nero takki Mekko, kuvattiin ”dramaattinen takki mekko … terävillä olkapäät sekä swing hame” on Catherine Walker sivustolla. Vaate samoin on Nehru kaulus sekä edessä napit. Näyttää siltä, ​​että kauluksen aukon Duchess versio on hieman leveämpi edessä kuin mitä on nähty mallin, sekä siellä on yksi vähemmän painiketta.

Sain pari kysymystä Kate ottaa ylimääräisiä Catherine Walker kappaletta tällä värillä; ainoa tyyli Muistan on takki puku ensimmäinen nähty Canberra aikana 2014 Royal kiertue sekä sitten kuluneet jälleen vuoden 2016 Chelsea Flower Show.

Housut ovat yksi tyylin Maheen Khan, joka niin ikään luonut yhtye kulunut tänä aamuna. Ne näyttävät hyvin samantyyppinen kuin pari.

Herttuatar huivi tapahtuu Satrangi, henkilökohtainen etiketti kokoelman Pakistanin Bonanza, näkyvä vähittäiskauppias yli 80 myymälää. Vähittäismyyjä oli samaa onnea sosiaalisessa mediassa että Herttuatar käytti brändin, sanoo: ”Olemme todella nöyryytti sekä riemuissaan nähdä Duchess of Cambridge, yllään tyylikäs ympäristöystävällinen varasti mukaan Bonanza Satrangi.”

Vihreän sifonki Dupatta ($ 11) on silkkipainettu pala, joka ontarjotaan tilaamaan verkossa; liiketoiminta-alukset kansainvälisesti. Alla on parempi tarkastella tulostusta sekä tupsuja Dupattan päissä.

Paljon kiitoksia taivaan hänen tunnistamaan tämän kohteen.

Näimme Kate’s Emmy London Natasha Clutchin (400 dollaria) ja “Rebecca” -pumppuja (455 dollaria).

Duchess käytti hiuksiaan osittaisessa Updoissa.

Ja toistuvat keraamiset vähentävät korvakorut zeen ($ 8), jotka näkyivät ensimmäisen kerran, kun ne kuluneet ennen matkan välistä vastaanottoa Lontoon Aga Khan Centerissä.

Näemme sinut pian suojan parin lopullisen päivän jälkeen, muodollinen vastaanotto ikonisen Pakistanin kansallisominana.

Tilanne, jota unohdit katsomaan, mitä Kate käytti päivän aikaisimpia sitoumuksia, klikkaa tästä mennä tähän viestiin.

VIDEO:

Ensimmäinen: tämän maailmanlaajuisen uutisvesi keskittyy pääministerin tyydyttävään, jota seuraa päivän aikaisempien sitoumusten suojelu.

Telegraphilla on noin 45 kokousta.

Kuninkaallinen kotitalouskanava tarjoaa noin 40 videota kokouksesta.

Tämä päivittäinen mail video kattaa tyydytyksen presidentti Arif Alvi sekä erittäin ensimmäinen nainen, Samina Alvi.

Tämä video on myös presidentin kanssa.

Yhteys:

Prime Minsterin Facebook julkaisee tyydyttävästä sekä lounasta

Jokapäiväinen paljastaa tarinaa sekä galleriaa täällä; Everyday postin suojaus on täällä

Kaupungin ja maan suojelu on täällä; Ihmisten tarina on täällä; Hei! Artikkeli on täällä; Popsugar-galleria on täällä

Fug-tytöt julkaisevat kaikki tämän päivän ulkonäön

36Save

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *