kunnossa. Whew. Olen palannut ylivoimaisesta seminaaristani (klikkaa juuri täällä kuvasta, jonka minä puhui) sekä valmis ajattelemaan mekkoja uudelleen.

(Okei, olla oikeudenmukainen, en koskaan koskaan lakkaa ajattelua mekkoista – siksi sitä kutsutaan “pakkomielle” – Kuitenkin nyt voin ajatella johdonmukaisesti tai yhtä johdonmukaisesti kuin koskaan, niistä.)

Kuten tämä, eBay-myyjältä tyylikkäästi. Oh, täsmälleen, kuinka toivon sitä suuremmassa koossa … Tämä on B32. Ylitys Top, Midriff Band, Full tai Slim hame … mikä ei ole rakastaa? Sekä saatat nopeasti asettaa hyviä taskuja näihin etupyöriin.

Tämä olisi upea vaalean voita keltainen harmaa Grosgrain-nauha; Hyvin vaalean sininen valkoisella, sekä suorastaan ​​harmaalla sekä valkoisella. (Ohjelmasta se olisi erittäin hyvä musta, mutta kukaan ei koskaan tarvita työntää kuvittelemaan puku tavallisessa mustassa, joten en tavallisesti tuo sitä ylös.)

Anteeksi täplättyjä lähetystyöstä viime aikoina – minulla on joitain artikkeleita jonossa, joten sen pitäisi olla vakaa puku mekkoon liittyvä materiaali tällä viikolla. (Voi olla uusi “salainen elämä” seuraavana päivänä tai kaksi …)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Jossa toimin minun AGEOCTOOKUNTA 14, 2009With 37 kommenttia
Keskeytämme tämän pukublogin puhua kengistä. 29, 2006
Lisää minun Closetjana 29, 2007

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *